Chokladnyhet
En liten nyhet från cloetta har jag här hemma. Har ni hittat denna nyheten i chokladhyllan än? En chokladkaka med texten ” Choklad- Kexchoklad ” – nyheten ska innehålla extra mycket choklad …. Jag tänkte iallafall provasmaka den nu till ”halv åtta hos mig” – som förövrigt nog är världens bästa tvprogram 🙂 Är det någon … Continued
Frukost och vinnare
Välkommen Tisdag Det är en gnistrande krispig vinterdag idag, kallt som bara den. Men så vackert! En frukost bestående av turkisk yougurt musli och söt torkad frukt fick starta min dag. Och Nomi är hemma idag, så vi ska åka ner till blomsteraffären och se om vi hittar lite nya växter och vårlökar … Continued
Kokt potatis med lax och romsås
Lax är både gott och nyttigt! Och med den här enkla romsåsen blir laxmiddagen ännu godare 🙂 Och vill du äta LCHF-vänlig kost så kan du servera detta med blomkåls/broccoli mos eller kokt brysselkål Det här behöver du till 4 personer: Kokt potatis 4 portionsbitar lax smör salt Toppa med färsk dill Och citron Romsåsen … Continued
Kyckling- och spenatpaj med fetaostkräm
Hej på er därute, Jag och Molly var hurtiga och startade dagen med vår 8,3 km runda efter att barnen vart lämnade på skola / förskola. Nu när man ger sig ut för att gå klockan åtta på morgonen så är det ju inte mörkt längre , härligt att det går mot ljusare tider nu. … Continued
Digestiv Rocks och även Mint Rocks
Hej där, Det var inte länge sedan vi gjorde choklad rocks. De är verkligen försvinnande goda Och sedan är de riktigt enkla att förnya i smak. Nu sist så ”bakade” jag en plåt med Digestiv Rocks, och en med Mint Rocks- oich även Daimrocks är supergoda. Det du behöver är : 200 gram mjölkchoklad med … Continued
Kladdig minttårta med polkaströssel
En krämig chokladtårta med mintsmak. Yummi! Ändrade lite på receptet -Vi ville ha en tryffeltäcke istället för smält choklad på tårtan. Men här är orginalreceptet : 200 gram rumsvarmt smör 4 dl strösocker 4 ägg 3 dl vetemjöl 1 dl kakao 1 tsk bakpulver 1 tsk vanilsocker 100 gram mörk choklad med mintkrisp 100 gram … Continued