Somrig frukost

God morgon allesammans.

Hoppas ni har fått en bra start på dagen denna 20 : e Mars.Jag startade dagen med en riktigt härlig och somrig frukost , utanför fönstret regnar det och är alltannat än sol och vackert väder…. Så regn och rusk bjuder denna dagen på, och jag ska passa på att kolla över lite matbilder/  recept och jobba mig igenom mailen som har fått vila nu i några dagar….
Jag har massor med recept som kommer dyka upp, så fort jag bara hinner förminska bilderna och skriva ner receptet.

Så håll utkik 🙂

IMG_0484

Hoppas du får en riktigt fin Tisdag idag.
På återseende .

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carina
12 år sedan

Du tar så fina bilder! Allt du fotar ser gott och läckert ut! 🙂

Sofia
12 år sedan

Du tar fantastiska bilder.
Nu längtar jag så till sommaren.

Tack för bästaste;-) bloggen

Nästa inlägg

Pastatipset

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x