Här kommer det efterfrågade receptet på chokladkakorna som jag bakade för lite sedan.
De påminner om kladdkaka – eller just den där sega goda kanten på kladdkakorna.Och jag har från flera kommentarer på facebook efter att jag visat bilder på kakorna där – många hoppades på att kakorna var LCHF- recept. Men dessa kakor är då inte alls så nyttiga (tyvärr) , för de var riktigt goda och värda att provbakas .
Sega runda chokladkakor med lite krispighet i.

40 stycken Söta, sega och krispiga kakor :
5 dl florsocker
1/4 tsk salt
2 1/2 dl kakao
4 äggvitor
2 tsk vaniljsocker
Gör så här:Ställ ugnen på 175 grader.
Vispa ihop alla ingredienserna i en bunke.
Smeten ska inte vara rinning och inte för hård- utan bara krämig.
Tillsätt mer florsocker/ kakao om den är för lös. och droppvis med vatten om den är för hård.
Klicka sedan ut smeten på en plåt till lagom stora kakor.
Jag gjorde ganska stora – fick ungefär 30 kakor av min smet.
Ställ in plåten i mitten på ugnen – i cirka 8 minuter ( lite mer om du gör större kakor. ) Men håll koll så du inte bränner dem.
Låt svalna innan du tar bort dem från plåten.
Serveras genast.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Just nu är det REA på denna grymma dusch-hyllan. Bara 351 : – Klicka här:




















