10 godaste gratängerna

God eftermiddag,

Många av er har önskemål om att jag ibland ska skriva ner lite samlade recept. Och visst varför inte…
Så idag vill jag tipsa om mina 10 godaste gratänger. Pssst… Missa inte att jag finns på instagram : @jennysmatblogg

Tacogratäng i vackra färger
gratängen

Fiskgratäng med hummersås
fisk1

Lax- & sparrisgratäng

sparris

Kycklinggratäng med smak av taco

ky

Italiensk kycklinggratäng
italiensk

Laxgratäng med pesto
lax

Potatis- och tacogratäng
taco

Kycklinggratäng med extra allt
kyckling1

Torsk- och kräftgratäng

torsk

Blomkålsgratäng LCHF
blom

Hoppas ni hittar lite ni gillar.

3
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Fia
8 år sedan

Skulle vara kul om du ville beskriva ditt jobb. Älskar din fantastiska blogg! Men måste bli ganska dyrt att laga/baka allt du gör, blir du sponsrad av mataffärer? Fattar inte alls hur det funkar. Och äter ni allt du gör eller..? Dumma frågor kanske men sånt jag har funderat på. Kram från en läsare i Göteborg

jennysmatblogg
Reply to  Fia
8 år sedan

Hej Fia,
Jag lagar ju mycket olika maträtter. Men istället för att laga till 6 personer ( till hela familjen) så lagar jag till 2 personer.
Så oftast blir det att jag lagar 3 maträtter fast i mindre portioner, så vi har oftast en lite middagsbuffe 🙂 Men en del mat blir över och behöver frysas in. Fast vi har tonåringar i huset, och de i sin tur har mycket kompisar – så det är inte ofta vi behöver kasta mat här hemma om man säger så. Och när jag bakar är det oftast inför kalas, då försvinner kakorna fort. Men annars fryser vi in det mesta, och ibland knackar vi på hos grannar / vänner och ger bort en kladdkaka som vi inte får plats med. Jag blir inte sponsrad av mataffärer,vi betalar maten själva.
Om det är så att jag har sponsrade inlägg ( reklaminlägg ) så står det tydligt i inlägget. Annars är det annonserna på sidan som ger pengar. Det fungerar precis som aftonbladet / expressen och andra sidor som är gratis att läsa 🙂

Hoppas du fick svar på dina frågor.

Kram

Barbro
8 år sedan

Mycket gott- får nog testa dina gratänger .
Kram och ha en fortsatt bra dag.
tack för alla goda recept som du delar med dej av.

8 år sedan

Oj så mkt gott du har i bloggen och faktiskt många enkla rätter också ☺️ Tack för att du inspirerar mig, känns som tiden är tajt då man ska få ihop jobb och hästliv och man inte har massa tid över för mat som man ändå måste ha. Super!!!

Monika
7 år sedan

Jättetrevliga recept och bra matinspiration!!fortsätt gärna?

Nästa inlägg

Panerad torsk med kokt potatis & kall dillsås

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x