Gör din egen krispiga musli

Godmorgon bloggisar.
Lite smarriga  frukosttips nu till er alla som har sportlov och önskar lite nya alternativ. Hemmagjord musli är så mycket godare än den man köper, och så mycket nyttigare också. Här kommer några olika sorter som finns här på bloggen.

IMG_7655

Här under hittar du mina bästa, klicka på respektive för att komma till receptet.

LCHF-musli
Crunchig-musli
Pepparkaks-musli
Kardemumma-musli
Valnöts-musli

 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bertil Brunöga
9 år sedan

Hej, jag måtte säga att det här var nog det bästaste musli ressepreterd ja sett. Ty krävde det mycket ingredienser och jag vågar inte gå ut i solen för att handla eftersom jag inte vill ha cancer. Men receptet får 10/10 ostbågar av mig. Toppen bra!

Nästa inlägg

Korvstrognoff a la Thai

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x