Jag tycker alltid att det är fräscht att bjuda på något med citron efter maten. Denna är en favvo hemma hos oss!

Det här behöver du :
3 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1/2 tsk bakpulver
175 gram smält smör
Fyllning:
3 ägg
2 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 1/2 dl grädde
saft av 2 citroner + skal
Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader. Smörj pajformen.
Rör ihop alla torra ingredienser till pajdegen, och rör sist ner det avsvalnade smälta smöret. Tryck ut i formen cirka 24 cm, och ställ svalt i kyl medan du gör fyllningen. Rör / Vispa ihop ägg och socker för hand, vänd ner grädde och citronsaften + det rivna skalet. Vispa ihop för hand tills du har en jämn smet. Fyll upp pajskalet och grädda i cirka 30 minuter eller tills pajen stannat till sig i ugnen.
Låt svalna ett par timmar ( eller gärna över natten )i kylskåp. Pudra ev. över florsocker innan servering & serveras med lättvispad grädde.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Och dagens tips blir min nya fina stickade klänning från Cellbes, du finner den här . Den är det mjukaste jag någonsin haft på mig, sitter inte åt någonstans och har två fickor, vilket jag älskar.
Storleken är normal – skulle jag säga. Min klänning är i stl 34/36, jag är vanligtvis oftast en 36:a













