Vegetariskt och veganskt

Hej igen,

Ni är många som efterfrågar vegetarisk recept. Och vi försöker själva äta detta minst en gång i veckan. Jag har en hel del nya recept, men inte hunnit fixa klart bilder eller recept än. Men jag kan tipsa om mitt matarkiv. Där finns massor av recept i alla olika kategorier, närmare bestämt nästan 4000 olika recept. Ska se om teknikerna kan hjälpa mig att förbättra sökfunktionerna snart så att det blir lättare att söka bland alla kategorier. Ja, det måste jag fixa idag….

För vegetariska recept klicka här

veggi

Och för veganska recept klicka här

veg

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Fredrik
7 år sedan

Hade varit bra med en app där man skulle kunna spara sina favorit recept i olika kategorier.
Tack för många bra recept.

7 år sedan

Alltså älskar verkligen att du även bjuder på så mycket vegetariska recept, jag och min sambo kikar in här flera gånger i veckan för att få inspiration. Kika gärna in hos mig om du är intresserad av hur det är att leva tillsammans med ett lejon, shopping, inredning, recept och DIY:s! Kram 🙂 http://www.sandraserafia.for.me

Nästa inlägg

Ny vecka och ny energi

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x