Ny vecka och ny energi

Ny vecka och ny energi

Japp, så är det. Det är därför jag gillar måndagar så mycket.
En härlig ( fast väldigt regnig ) helg är slut och denna veckan är det så mycket jobb och möten inbokade att det är galet. Men men… en sak i taget, nu ska jag sätta mig och besvara mail jag ligger efter med. Och sen måste jag kolla av alla bokbeställningar som kommit in under helgen. Och alla ni där ute som väntar på böcker, jag ber om ursäkt för sen leverans. Det har varit slut på huvudlagret i 2 omgångar. Inte mycket jag kan göra åt detta tyvärr och nästa bokleverans kommer på fredag igen. Sen skickas det så fort det bara är möjligt. Så böckerna är på gång, de blir bara något sena.

Mysigt att sitta och jobba i morgonmörkret med en tänd brasa och ett par koppar kaffe.

img_5988

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Tack för fina recept. Ha en fin start på veckan. Kram

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x