Äntligen fredag

 

Välkommen helg,

Idag har Nomi haft kompis hemma efter skolan, Thelma har shoppat med en vän på grand samarkand, Jacob är iväg på fotboll & Melvin cyklat/cyklar med sin kompisar runt kvarteret. En vanlig eftermiddag egentligen och idag har jag handlat inför helgen, köpt mig en stor bukett med rosor och hämtat hem en stooooor smörgåstårta. Snart ska Nomi iväg på fotbollsträningen, och jag tänkte passa på att jobba av mailen. Vissa dagar är det extra smidigt och lyxigt att hämta hem mat, även om jag gillar att förberda helgmåltiderna extra mycket.

Men idag skippar vi tacos:en och lyxar till det lite.
IMG_5350
Mycket räkor och mycket skinka vill jag ha på min smörgåstårtaIMG_5359

Hade jag haft mer tid igår så hade jag helst bakat smörgåstårtan själv.
Här kommer några av mina recept på smörgåstårta

Rund smörgåstårta

Smörgåsstubbe med ostbågekross

Mini-smörgåstårtor

Smörgåslängd

Smörgåsbakelser med räkor

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
8 år sedan

Åh gott köpte en på Markan;-)

Kathrine Johansson
8 år sedan

Jag brukar göra en smörgåstårta på hönekaka.
Fyllningen består av grädde, majonäs, kaviar, rödlök, tonfisk.
Och massa räkor på toppen tillsammans med ägg, ost gurka skinka el vad man vill dekorera med.
Den brukar gå hem hos de flesta?

Nästa inlägg

Köttfärspaj med krämigt osttäcke

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x