Kladdkakans dag

Tjingeling raringar,
Tack för era boktips- fortsätt gärna att fylla på listan så att jag har massa att välja bland. Tusen tack! Ja och den 7 november är det återigen dags för kladdkakans dag ♥ ♥ ♥  – en dag väl värd att fira! Eller hur ?!  Och nu så här bara tre ynka dagar kvar så tänker jag tipsa om mina fem godaste kladdisar så att ni kanske kan få lite inspiration, eller hinna handla hem ingredienerna innan. Samtliga kladdkakor jag har kan med fördel göras dagen innan…..

Nå har ni bestämt er , vilken tänker ni baka?

Min godaste kladdkaka Ever! Klicka här för recept

IMG_5594

Kladdig mintkaka för recept klicka här.

Godaste kladdkakan

Plopp-kladdkaka en underbar kombination. Recept hittar ni HÄR

Recept kladd kaka

Krämig Nutellakladdkaka klicka här för recept

Nutellakladdkaka

Och sist men inte minst den riktigt goda söt-syrliga Citronkladdkakan- helt oemotståndig.
Klicka här för receptet.

Citronkladdkaka

 

Jag tänkte prova fram ett nytt recept- för många kladdkakerecept kan man ju bara inte ha.
Jag återkommer med det när det närmar sig.

0
Prenumerera
Notis om

16 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda
9 år sedan

Hejsan oj många godingar finns det ju,men min absoluta favorit är söt-syrliga Citronkladdkakan. gjorde den föra helgen när jag bjudit över ett par goa vänner på middag denna fick då avsluta våran trevliga middag alla tyckte den va såååå god så tack för att du delar med dig av all det goda.

Carola
9 år sedan

Vill baka alla fem!

al68
9 år sedan

Mums, jag vet vilken jag skall göra, självklart nummer 1 bästa kladdkakan ever

Erika
9 år sedan

I helgen hade jag besök av två goda vänner och då passade jag på att baka den goda chokladpajen med vit och mörk choklad och jubel, vilken goding! Söt och len, underbar konsistens! Tusen tack för receptet! Det som blir över har jag delat ner i små kuber för att ta med till måndagens morgonmöte. Fika en måndag tycker jag är en bra start på arbetsveckan, hoppas kollegorna tycker om den lika mycket som jag! Tom. sambon som inte (!) är så förtjust i choklad gav den en stor tumme upp. Önskar dig en fortsatt härlig november. Erika

Caroline
9 år sedan

Hej Jenny! Tänkte baka en av dina kladdkakor till mitt kalas på lördag. Skulle vilja servera med glass, egengjorda maränger och självklart något slags egengjort kex. Typ sånadär runda man kan köpa till glassen, som ser ut som ihåliga pinnar. Har du något recept på liknande? 🙂 kram

Malin
9 år sedan

Har gjort många utav dina kladdkakerecept, alla lika goda. Blir svårt val inför fredag 🙂

Farmor
9 år sedan

Hej. Bakade igår din chokladkaka, och den blev supergod.
Må så gott Kram

9 år sedan

Den högst upp kommer jag definitivt att testa någon helg! Eller typ nu, haha! 😀

9 år sedan

Men usch va gott! Skulle väldigt gärna göra den översta kladdkakan om det finns laktosfritt alternativ till kondenserad mjölk (eller vet du något?). Men den med center/plopp lät gudomlig den med, så jag kanske ska baka en sån lagom till helgen! Risken är bara att jag hinner äta upp all center/plopp innan den lägges på kakan… 😉

Pia
9 år sedan

Blir nog den första, eller kanske den med plopp.

Jennika
9 år sedan

Pluggar på högskolan och nu på fredag ska jag på en middag med alla utbytesstudenter som vi läser med. Till middagen ska man ta med sig någon maträtt/efterrätt från sitt hemland och jag kände att det var ett utmärkt tillfälle att baka kladdkaka och ta med mig. Enligt mig får kladdkakan nästan får räknas som ”typiskt svensk” när den till och med har fått en egen dag 🙂
Dock blir det en helt ”vanlig” kladdkaka. Såå gott!

mlisan
9 år sedan

Måste tipsa om vit äppelkladdkaka, det är nog det absolut godaste i kladdkakeväg jag någonsin ätit! Receptet fann jag på tidningenhembakat.se, serveras bäst med kanelgrädde till… Här tar den slut på nolltid så fort jag bakar den!

Solrosen 83
9 år sedan

Den första är helt klart min favorit med sin mjuka kolakräm i mitten och krispiga täcke. Måste dock testa den sista med citron någon gång.

Danielle
9 år sedan

Kan du inte prova glögg-kladdkaka? Supernyfiken 🙂

Åsa
9 år sedan

Har gjort den med plopp blev väldigt god och uppskattad.Nu håller jag på med kladdkakan med saffran och vit choklad.

Saarah
9 år sedan

Mmm. Citronkladdkakan för underbart god! Bakade igår kväll! Maken föredrar dock självklart den klassiska chokladkladdkakan. Tråkig som han är! haha

Nästa inlägg

Era bästa boktips

16
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x