Smörgåstårta med skinka & räkor

Hej och välkommen ny vecka,

Måndag och idag kommer även Jacob & Thelma hem- så snart är hela familjen samlad igen. Tänkte laga en ny maträtt idag som jag aldrig prövat tidigare, nämligen Falafel, jag såg det på mästerkocken på tv nu i veckan och tänkte att det vore roligt att prova att göra hemma. Så här har kikärtorna legat i blöt sen i gårkväll, så nu hoppas  jag verkligen att jag ska lyckas- isåfall kommer receptet här i veckan.Igår blev det smörgåstårta till lunch med både räkor och skinkfyllning.

smörgåstårta

Den var god men faktiskt är de hemgjorda mycket godare. Så nästa kalas kommer jag att baka efter mitt egna recept.

Smörgåstårta recept

Jag har  recept på smörgåstårtor på bloggen om det är något som ni söker. En variant med räkor HÄR en variant med skinka HÄR och en rund smörgåstårta som du hittar HÄR . Och sedan en omtyckt liten varaint på smörgåsbakelse, lagom framför tv:n eller till helgfrukosten-  den hittar du HÄR
0
Prenumerera
Notis om

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola
10 år sedan

Spännande med falafel recept! Köper alltid färdiga eller mix, känns så där…. Lycka till!

Jennys_matblogg
Reply to  Viola
10 år sedan

Tack , det kan behövas 😀 Det ska bli spännande och se om vi lyckas.

Kram

Sandra
10 år sedan

Va´ roligt! Det ska jag också prova att göra idag efter att ha sett mästerkocken.
Har heller aldrig gjort det tidigare så lycka till till oss båda.

Jennys_matblogg
Reply to  Sandra
10 år sedan

Tack, och lycka till 😀 jag står och rullar mina falafel just nu. Du måste berätta hur dina blev.

Sandra
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Hej!
Mina falaflar blev jätte bra. Barnen åt som dom aldrig sett mat förut.
Dina såg jätte fina ut.

Jennys_matblogg
Reply to  Sandra
10 år sedan

Härligt! Då lyckades vi bägge två 🙂
Tyckte man fick krydda dem rätt bra för att de skulle smaka något bara 😀

Ida Krieg
10 år sedan

http://vegoriket.se/falafel/

Bästa receptet jag testat vad gäller falafel. Fantastisk sås till också! I

10 år sedan

Underbar blogg som vanligt! Tittar in flera ggr per dag 🙂 Jag testade dina nutella biskvier häromdagen och de gick verkligen hem! Nu ska jag göra de igen och ev de med citron, men de länkar jag hittar i dina inlägg funkar inte, iallafall inte via mobilen. Har du möjlighet att titta på det? Tack!

Jennys_matblogg
Reply to  Sanna
10 år sedan

Det är de gamla länkarna sedan Femme – måste uppdatera dessa. Söker jag i sökrutan så hittar jag :
https://www.jennysmatblogg.nu/2013/02/27/citronbiskvier/

Lycka till

SannaDannas
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Tack för citron receptet! Jag har dock fortf problem att hitta den för nutellan 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  SannaDannas
10 år sedan

Jag har en sök ruta under bilden på sidans topp – där kan man söka eller bläddra bland kategorierna 🙂
https://www.jennysmatblogg.nu/2013/03/08/nutellabiskvier-toppade-med-schweizernot/

Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Jag vet! Har försökt söka där men får bara träff från september och då med brutna länkar 🙂 men tack för hjälpen!

Åsa
10 år sedan

Måste bara berätta att jag gjorde din skagenröra ikväll, supergod!! Tack för den och en jättebra blogg! 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Åsa
10 år sedan

Va glad jag blir! 😀

Nästa inlägg

Bananoffee Pie

14
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x