Bättre sent än aldrig. Måndag
Här kommer veckans matsedel.
Tisdag: Pasta med bacon- & tomatsås
Onsdag: Grekiska färsbiffar
Torsdag Spansk Frittata med babyspenat
Fredag Fiskgratäng med räkor
En fiskgratäng för 6 personer
4 bitar lax
400 gram torskfile
200 gram philadelphiaost
4 dl grädde
2 msk hummerfond
2 msk hackad dill
salt och peppar
1 gäng med körsbärstomater
Toppa med nyskalade räkor
Gör laxgratängen så här :
Ställ ugnen på 225 , skär fisken i 2*2 cm bitar. Och lägg i en ugnssäkerform.
Vispa ihop gräddde, philadelphiahummerfond, dill med salt och peppar i en kastrull. Låt sjuda upp, och lägg över de tinade fiskbitarna.
Strö över ett gäng körsbärstomater och ställ in i ugnen i cirka 20 minuter eller tills fisken är klart och gratängen fått en fin färg.
Toppa med de skalade räkorna när gratängen kommer ut.
Serveras med ris, pasta eller potatis.