Krustader

 

Krustader är bland det smidigaste att bjuda på bland plockmat.
Man kan göra både kalla och varma varianter. Chilicheese:n är goda, även de med brie & mjukost 
eller dessa roligt att man kan variera dem så mycket.

Idag tipsar jag om skagenfyllda. i denna skagenröran hade jag kräftor istället för räkor.
IMG_1878 (2)

Skagenröra med kräftstjärtar

1 burk med kräftstjärtar
2 msk hackad färsk dill
1/2 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
50 gram philadelphiaost
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk pressad citron
skalet av citronen
2 msk finhackad rödlök

Rensa kräftorna. Hacka dill och skala och hacka rödlök.Se till att den mesta av vätskan från kräftstjärtarna rinner bort, och tillsätt sedan räkorna räkorna. Blanda i majonnäs, crème fraîche, philadelphiaost och rör ihop. Smaka av skagenröran med lite salt, peppar och pressad citron. Skagenröran är nu klar att serveras.
Förvaras annars övertäckt i kylskåp fram till servering.

0
Prenumerera
Notis om
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mari
4 år sedan

Hej!
Vill bara tacka för receptet på den godaste pepparsåsen. Min man är en riktig pepparsås älskare. Nu har jag gjort din sås några gånger och han tycker att den är den godaste han ätit. Sen att den dessutom är väldigt lätt att göra tackar jag för. Jag har aldrig varit någon bra såskock men denna sås går inte att misslyckas med. Så tack för detta recept det kommer att lagas flitigt.

jennysmatblogg
Reply to  Mari
4 år sedan

<3

Nästa inlägg

Lite Smått & Gott

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x