Chili- & Cheese Krustader

 

Gjorde de godaste krustaders jag ätit nu i helgen.
Farligt goda och de försvann i ett nafs. De smakar som chilicheese-bollarna man köper i snabbmatskedjorna.
Prova dem så snart du hinner!

IMG_1943

Till 12 stycken ( halva förpackningen ) Krustader
3/4 dl riven mild ost ( jag hade hushålls )
30 gram philadelphiaost
valfri mängd finklippt jalapenos

Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Rivosten och blanda ihop med philadelphian, och den finklippta jalapenosen.
Fyll skalen och gratinera i 5-10 minuter tills osten smält.

Servera genast.

IMG_1948

0
Prenumerera
Notis om
6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4 år sedan

Låter som något för min familj så detta receptet ska jag spara 🙂

Sara
4 år sedan

Åh de måste jag testa! Tror du man kan blanda ihop röran tidigare och ha i kylen och sen bara fylla dem och gratinera dem när det är dags att äta?

jennysmatblogg
Reply to  Sara
4 år sedan

Absolut 🙂

Cathrine
4 år sedan

Gör det enklare med jalapenos mjukost på tub -starkt men gott.

jennysmatblogg
Reply to  Cathrine
4 år sedan

Ja, det brukar jag göra.
Fast detta är godare, smakar mer krämigt 🙂

4 år sedan

[…] bland det smidigaste att bjuda på bland plockmat. Man kan göra både kalla och varma varianter. Chilicheese:n är goda, även de med brie & mjukost  eller dessa roligt att man kan variera dem så […]

Nästa inlägg

Veckomatsedel

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x