Lite Smått & Gott

  Hej från stugan,

Nu är vi framme och har tänt brasan & precis ätit klart fredagsmiddagen. Taaadaaa… *trumvirvlar* det blev tacos,det gillar alla i familjen. På instastorys visade jag er ett litet fynd jag sprang på när mamma och jag var på stan idag. Eller stan och stan, vi var i lilla Nybro och kollade runt i roliga butiker.  Där hittade jag ett par söta gummistövlar som påminner om converse. De kommer från ÖoB – ni var flera av er som undrade. 50 % var de nersatta till, så de kostade cirka 75 :-

IMG_3574

Jag har ett par jättefina ”Hunter” hemma men de gummistövlarna är ju nästan lite för fina & opraktiska att jobba i. Så jag har kikat lite efter ett par låga, lite smidigare. I stugan är det ju arbetskläder som gäller nästan hela tiden. Det är så himla mysigt att bara hoppa i jobbarkläderna och ge sig ut i trädgården och jobba och gräva. Ren terapi för kropp och själ.

IMG_3596 (2)

Mera fynd från dagen blev massa lösgodis, detta är ju min last. Choklad, salt, surt och sega kolor.
Och sedan fann jag dessa söta dricksglas till barnen med snirkliga sugrör. Gillade dessa så mycket när jag själv var liten, så jag ville köpa två.

IMG_3551 (1)

Melvin tyckte att glasen var lite töntiga… haha.
Men Nomi får väl bjuda sina kompisar på saft i dem när hon har dem på besök då.

IMG_3572

Nu blir det lets dance för mig och barnen, och ishockey för maken ( det är slutspel)

Roligt att ni kikar förbi,
nya recept kommer snart!

Trevlig kväll

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ingela
7 år sedan

Vi har inte samma referenser vad gäller ”massa”. Vi inhandlade en ”massa” lösgodis enligt våra referenser. Det blev 1.2 kilo.
Det är en massa! 😀

Ha en trevlig helg nu!

jennysmatblogg
Reply to  Ingela
7 år sedan

Haha 🙂 De hade bara två storlekar på godisskålarna på dollarstore. Jag valde den största 😉

7 år sedan

Vilka häftiga stövlar! Har också ett par Hunter, men de använder jag nästan bara i spöregn/översvämning… ^^
kram
Emma

7 år sedan

Vilket perfekt pris på dessa coola stövlar måste jag säga 😀

Nästa inlägg

Nya håret, ny jacka och värsta fyndet

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x