Grillade fyllda champinjoner

Grilltips ifall att ni ska grilla idag : Fyllda baconinlindade champinjoner

IMG_9023

Du behöver :
Championjoner
Valfri färskost
Bacon
+ tandpetare

Gör så här:
Tvätta champinjonerna och ta bort svampfoten. Fyll sedan hålet med färskost, helst smaksatt. Linda en baconskiva runt och sätt fast med en tandpetare. Grilla sedan tills de får en fin färg.

Serveras som grilltillbehör
IMG_9029

2
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Brukar ha det här som tillbehör när vi grillar (eller på vintern så kör vi det i ugnen på grillfunktion) och det är ju supergott. Tycker nästan att alla tillbehören och såser är godare än själva köttet när man grillar. Ikväll ska vi på Zink grill och jag har redan lite beslutsångest för vilka tillbehör jag ska välja till min grillade lax men det lutar åt rödbetor med kapris och en klassisk hollandaisesås.

http://www.diningandcooking.blogg.se

Sofie
9 år sedan

Hej!
Jag letade efter ditt recept på nutellacookies men när jag klickar på länken kommer jag bara fram till ”sidan kan inte hittas”. Skulle vara smaskigt värre om ni kunde ordna så att det fungerar (:

Jenny Warsen
Reply to  Sofie
9 år sedan
Sofie
9 år sedan

Tack snälla (:

9 år sedan

Åh ser underbart gott ut. Vi brukar också ha fyllda grillade champinjoner som tillbehör till grillet, har dock aldrig baconlindat dem så det måste testas! Tack för tipset och ha en riktigt skön söndagskväll!
Kram

Maria
9 år sedan

Har provat dessa. Såå goda! Nu har vi nästan dem jämt som tillbehör när vi grillar.

Emma
8 år sedan

Vad behöva tandpetarn för? Hålla fast baconet? Och hur får man färg runt om hela champinjonen? Kan man vända den på grillen?

Nästa inlägg

Min arbetsplats i stugan

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x