Min arbetsplats i stugan

Tjingeling
Solen skiner och humöret är på topp, idag ska vi åka runt och träffa släkt och vänner. Vi börjar med syster och Tobias, Thelma har inte träffat Milia på flera veckor och vill såklart åka dit & leka lite med lillkusinen. Sedan ska vi ner till stan och fika med Philip ( äldsta kusinen i skaran) och hans tjej. Och hinner vi så ska vi stanna till hos gammelmormor & morfar på vägen hem.

Min arbetsplats här i stugan, vid köksbordet.
IMG_9229


IMG_9236
Thelma och jag ska mäta lite i eftermiddag, vi ska beställa till renoveringen som blir i höst.  En glasveranda ( farstukvist) ska bli klar på framsidan och badrummet ska kaklas. Pardörrar är inköpta, nu letar vi glaspartier och altandörrar….. Tur att vi har gott om tid på oss. Självklart ska ni få se före och efterbilder, när det blir aktuellt.

Nu dags att sätta fart, jag kikar in senare med nya tips & recept.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Vilken härlig matplats, den ser sådär gammaldags men ändå stilren och jättefin ut =) Håller på att göra ett eget kakfat idag av fina tallrikar, hoppas att det blir bra =)

http://www.diningandcooking.blogg.se

Nästa inlägg

Avslutningskläder Check

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x