Pepparkaksfika med Damernas

Hej där,

Nu är jag tillbaka från mataffären, fyllt upp kyl & frys för denna veckan. Det går bra mycket fortare att handla på förmiddagarna än att vänta fram till fyra- fem på eftermiddagarna. Då ska alla som är på väg hem handla, så har jag möjlighet handlar jag gärna innan lunch. Har planerat veckans middagar, och det kommer bli en hel del nya recept- och även julförberedelser. Innan det är dags att hämta hem Nomi tänkte jag dock sätta mig ner och äta en pepparkaka eller två och kika igenom senaste numret av Damernas.

damernas2

Fint och juligt omslag tycker jag.

damernas2

Och dagens middagsmat blir en ny kycklingrätt som jag tror på,  för jag tycker det är väldigt smidigt & gott med gratänger.
Så jag tänkte att det får bli en sådan idag.

Ha bästa måndagen!

0
Prenumerera
Notis om

13 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sissi
9 år sedan

Hej Jenny! Fantastisk blogg, du ger mig så mkt inspiration, TACK

Sissi
9 år sedan

Oj, verkar som smileysarna ”tar bort” texten.. Så jag provar igen, det gällde pralinformen från fikamera.se..jag får ett felmeddelande typ access denied..kan du hjälpa mig komma vidare el vet nånannanstans den finns? Mvh/ Sissi och ett hjärta

Tessan
9 år sedan

Hejsan Jenny
Det är första gången jag skriver till dig,men inte första gången jag är inne på din blogg.
Jag vill bara tacka dig 🙂
för du har räddat sååå många middagar för mig med hungriga och sura tonåringar.
<3 Tusen tusen Tack

Kram Tessan

Jenny Warsen
Reply to  Tessan
9 år sedan

<3 <3 <3

Anna
9 år sedan

Hej Jenny!
Kan du visa, ge exempel på vad för form du använder till all din fudge? Jag vill också ha tjocka fudgebitar så som fudge ska vara 🙂 Liten plåt verkar inte funka……
Ser fram emot att prova några av dina olika smaksättningar, så som pepparkaka och saltlakrits.
Mums!

Jenny Warsen
Reply to  Anna
9 år sedan

Jag har en mindre form, kan den vara 10*15 kanske ? 🙂

Mia
9 år sedan

Hej Jenny
Hittade ditt smarriga recept på sega dumlekakor, men när man klickar på länken för att komma till receptet så kommer det bara upp att sidan har flyttats. Kan du lägga ut recetet igen, eller maila det till mig så skulle jag bli jätteglad.
Tack på förhand!
//Mia

Jenny Warsen
Reply to  Mia
9 år sedan

Receptet finns – sök i sökrutan så hittar du 🙂
Jag har lite olika dumlekakor…. Är det dessa du menar : https://www.jennysmatblogg.nu/2010/01/23/dumlekakor/

annette
9 år sedan

Hej, Kollar igenom ditt julgodis, har för mig att du gjort Bounty, men jag kan inte hitta receptet.
Ha det bäst!
kram kram

Sanna
9 år sedan

Hej! Kan du inte lägga upp kycklingreceptet? Älskar dina gratänger 😀

Jenny Warsen
Reply to  Sanna
9 år sedan

Kommer alldeles snart 🙂

Lotta
9 år sedan

Hej! Jag kommer inte ihåg om jag har frågat innan, men jag frågar igen. Ang. Fudge/kola recepten, ”mitt” recept jag brukar använda är ungefär som ditt, fast jag kokar alla ingredienser tillsammans med en gång. Du rör ner smöret sist med chokladen/smaksättning. Så min fråga är vad det blir för skillnad på det färdiga resultatet om man har smöret i först eller sist? Eller varför ska man ha i smöret sist?

Jenny Warsen
Reply to  Lotta
9 år sedan

Jag tror jag svarade på denna frågan igår 🙂 Jag är inte hundra, men tror att smöret tas i sist för att få en blankare fudge.

Nästa inlägg

Veckomatsedel

13
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x