Det här behöver du:
150 gram smör
4 ägg
4 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
5 msk kakao
2 dl vetemjöl
1 nypa flingsalt
smör + ströbröd till formen
Bountytopping
1 burk kondenserad sötad mjölk
200 g kokosflingor + 1 msk till garnering
200 gram valfri choklad
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en form med avtagbara kanter, cirka 20–22 cm i diameter.
Smält smöret och låt svalna något. Rör ihop ägg och socker i en bunke. Blanda resten av de torra ingredienserna och rör ner i smeten. Rör sist ner smöret Fördela ut smeten i formen och grädda mitt i ugnen i 25–30 minuter. Den ska fortfarande vara lite lös i mitten. Ställ svalt i minst 4 timmar innan den ska ätas. Blanda ihop kondenserad mjölk och 200 gram kokosflingor. Bred ut detta över kakan. Smält chokladen över ett vattenbad och häll den över kakan. Strö över 1 msk kokos.
Låt stelna innan du skär upp lagom stora bitar och bjuder på.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Missa inte alla SÖTA midsommarkläder just nu hos Bubbleroom,
KLICKA HÄR