BETALD REKLAM FÖR GO VISIT DENMARK

BORNHOLM I MITT HJÄRTA

Godmorgon raringar,
Hoppas ni har det bra.Här har det varit fullt ös nu den senaste tiden, men ville såklart inte missa att uppdatera bloggen om min fantastiska Bornholms-trip. Det är tredje gången vi är där, och denna magiska ö går inte av för hackor. Vi checkade in på Stammeshalle Badehotel


och där åt vi även vår första middag.

Vi blir liksom alltid lika förvånade över att det kan finns så oändligt mycket god mat som det gör på Bornholm. Men denna ön fortsätter att överraska. Förutom god mat så ville vi ju uppleva den fantastiska naturen.

Så efter frukost begav det sig ut på upptäcktsfärd. Det finns saker att se överallt här, det är bara att ge sig ut. Vi åkte blandannat ut till Heligdomsklipperne så vackert verkligen.

.

För oss som älskar vandringsleder så finns det gott om det här på ön. Och för att inte prata om alla trevliga och genomtänkta cykelvägar. Att trampa sig runt omkring här kan vara det mysigaste sättet att upptäcka Bornholm på, rekommenderar det varmt.

Rökta räkor och ett glas vitt till lunch, lyx lyx lyx.
Bornholm är bara 12 mil stort kustvägen och har nästan 40 000 invånare. Alltså mycket mindre än Öland men det är mycket mer tätbefolkat på Bornholm.

Vi besökte även Kullatippen en av dagarna, här bröt man fram mängder med kol förr i tiden. Spännande att se, och väl värt ett besök. Vi var här under midsommarveckan, och då pågår även Sol över Gudhejm, det vill säga kocktävlingen som har pågått i 15 år här. Så kvällen innan tävlingen var vi ner vid hamnen och minglade runt och träffade kockarna och arrangörerna och åt massa god mat.

Sedan pågick tävlingen mellan Danmarks bästa kockar från förmiddagen till kvällen!

.

Ja vi hade som vanligt det toppen under vistelsen på vår lilla favorit ö, vi har hittat nya pärlor och ställen som vi inte tidigare visste om. Och ätit på massa spännande restauranger. Kika in på mina höjdpunkter på Instagram för ännu fler videos och klipp och tips från vår resa.

På återseende bloggisar.
Kram

15
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

SEGA DAIMKAKOR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x