VÄLKOMMEN JUL 2023

Hej Raringar,

Jag har tjuvstartat med julen (igen),
det är få saker som jag ääääälskar så mycket som julen. En tindrande gran, julmust och skinkmacka med senap på. Mys på hög nivå – så varför ska jag vänta i ytterligare i 3 veckor innan jag får sjunka in i julbubblan. Nej nej nej, så jobbar inte Farmor Jenny. Vill man, kan man så ska man. Tror till och med att det finns studier på att julnördar är lyckligare människor.
Och det är inte min mening såklart att starta upp någon stress för er, utan jag njuter bara av årets härligaste tid. Och som jag myser, i min nya julpyjamas med raggsocker *nynnar på julmusik* Livet är här och nu!

Var rädda om er.
Kraaaam

31
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mian
6 månader sedan

Sjunka in i julbubblan?
Ska inte du till Kap Verde om nån dag?
Packar du med julpyjamasen och den färdigskivade ”julskinkan” till afrikasolen?

Anette
5 månader sedan

Fast nä, varför är det så svårt att vänta till advent? Jul är ju faktiskt en kristen högtid som hänger ihop med kyrkoåret. Och ärligt, när firar du midsommar? Till påsk eller?

5 månader sedan

Det finns inget bättre än julskinka 🤤🤤🤤

Nästa inlägg

GRYTA PÅ FLÄSKFILE

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x