STADE i NORRA TYSKLAND

Hej där,
Hoppas ni fått en fin start på fredagen. Härligt att det snart är helg!
Jag är kvar i Stade, en liten söt ort som jag fått uppleva här nu i veckan. Micke har varit här tidigare, men för mig var det första gången.

Micke jobbar idag också, men sedan börjar bilresan hemåt. Får se om det blir ett stopp på vägen eller om vi orkar köra hela vägen. Medan han har jobbat så har jag promenerat runt i staden. Kollat kyrkor och alla mysiga gator och gränder.

Det är något visst att besöka alla gamla vackra kyrkor, jag gillar det. Och denna gången hann jag med att besöka ett par till. Stannat till och jobbat lite på fiken här i byn, och jag hittade ett ställe som hette ”Saltkråkan”.

Sedan har vi ätit god mat såklart.

Och mestadels har det blivit en liten matkällare ett par kvarter bort från vårt hotell. De har serverat typisk tysk mat- så det har blivit en å annan wienersnitzel på denna resan. Vad annars liksom 😉

Nu dags att packa väskan och göra mig redo. Utcheckningen från rummet är redan klockan elva.
Hej på ett tag!

5
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

HÖSTFIX HEMMA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x