INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

HÖSTFIX HEMMA

Hej där,
Det är säkert inte bara jag som blir sugen på att göra om eller fixa till hemma nu när det blir mörkare på kvällarna. Jag har precis klickat hem en ny matta till vardagsrummet och lite nya prydnadskuddar till soffan. Perfekt med rabattkoder och just nu får du 25% RABATT på dyraste varan. Jag använde koden 455755 och det gäller både möbler och kläder. KLICKA HÄR


Dessa blev det i olika nyanser till soffan. Köp tre betala för två:

Ny gardiner till vardagsrummet, mina förra köpte jag 2017 när jag köpte huset.
Så det var dags kan man säga. Dessa blev det


En ny bordslampa, som jag blev kär i klickade jag oxå hem. Jag hittade den här.

Och en ny matta, ville ha en mörkare än den som jag hade sist. Som ändå var ganska ny, men min kisse bestämde sig för att hon skulle föda fram sina fem kattungar på den under soffbordet. Så den åkte till tippen efter det. Denna klickades hem nu.

Sedan kikar jag på ny tv-möbel, men har inte bestäm mig. Får suga på den karamellen ett tag till.
Men nu välkomnar jag hösten med massa tända ljus och sprakande brasor.

Kram på er.

11
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 månader sedan

Så fina saker, älskar inredningsinspo! Naturliga färger är mina favoriter.

Nästa inlägg

FRAMME I TYSKLAND

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x