INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

FRAMME I TYSKLAND

Hej där ,
Då vart vi framme i norra tyskland, närmare bestämt Stade.
Det tog närmare 10 timmar från dörr till dörr. Och bilresan flöt på bra, gjorde ett par mindre stopp för mat och lite glass. Jag bestämde mig först i Söndags att jag skulle följa med, Micke jobbar här hela veckan. Så jag blir ju själv hela dagarna, men det blir lite trevliga restaurangbesök på kvällarna. De kunde jag inte tacka nej till.

Hemma i Kalmar bor lillasyster å Thelma och tar hand om katterna. Och idag flyttar den sista kattungen ut, vår lille Bob. Så det kommer bli ett tyst hus att komma hem till minsann.
Vi stannar i Tyskland till helgen så jag har några dagar på mig att upptäcka stan, i dag blir det nog mest jobb på hotellrummet- för vädret ser inte lovande ut. Men får jag lite mer tur med det imorgon så tänkte jag hyra en cykel och ta mig omkring på. Det blir kul!
❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ 
Och mitt lilla tisdagstips kommer här. Missa inte toppen erbjudandet på Jackor & kavajer nu. För just nu är det upp till 30% RABATT. KLICKA HÄR

❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ 

8
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

BJÖRNBÄRSSAFT

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x