Har ni några rabarber kvar? Då måste ni göra världens godaste och enklaste kräm.
![](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/2023/07/2020-11-16_9365-1.jpeg?resize=861%2C1024&ssl=1)
Det här behöver du:
500 gram rabarber
1 1/2 dl strösocker
4 dl vatten
2 msk potatismjöl
Gör så här:
Koka upp vatten och socker. Skär ner rabarberna och låt sjuda i 5 minuter , jag lät mina sjuda så att de helt kokat samman.
Sänk värmen och rör ihop potatismjöl med kallt vatten. Rör ner redningen i en stråle, under omrörning. Vid första bubblan är det klart, så var snabb och ta bort krämen. Låt svalna något innan du servera.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Sedan veckans första VILLHÖVER! Denna kappan är ju bara så löjligt fin.
Den hade varit fin i min nya höstgarderob. Du hittar den här
Hur många portioner räcker receptet till?
Det beror på hur mycket man äter. Men jag gissar 5 portioner.