Hej raringar,
Hoppas ni har det bra i stormen. Kanske inte blir något grillande idag, men snart så.
Revben blir så saftiga när de ligger och gottar till sig i marinaden ett dygn innan grillen. Prova detta recept vetja.
Det här behöver du:
4 msk tomatpuré
3 msk rapsolja
1 msk vatten
5 msk flytande honung
1 tsk chilipulver
2 cm finriven ingefära
1 klyfta pressad vitlök
1 krm salt
3 msk kinesisk soja
Gör så här
Rör ihop allt i en fryspåse, lägg ner köttet och låt stå och dra sig ett dygn i kylskåp. Massera då och då. Under tiden du grillar pensla marinad över köttet.
Serveras med coleslaw- recept finns här
Recept finns i boken ”Jennys Sommar”
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Och ett litet tisdagstips mitt i allt regnande.
Kolla in alla snygga höstnyheter nu på Bubbleroom