MIDSOMMARHELGEN 2023

Hej, Nu kom visst inläggen lite i oordning. Men vill inte hoppa över att skriva om vår midsommarhelg, för vilken fantastisk sådan vi hade. Huset fullt med vänner massa barn / ungdomar och hundar. Fullt ös, men ändå så lugnt och få måsten.

Under Torsdagen så styrde Micke och jag kosan hem efter ett par veckors renoveringskaos i hans hus. (Vi blåser ut kök och river väggar. Men mer om det en annan gång) Väl hemma hos mig la vi i vattenskotern och gjorde fint på altanen.

Jag som är sämst på att vattna är inte ledsen för att det regnat en hel del sedan midsommar.
Mina växter stortrivs just nu.
Vi körde korvlunch den dagen, vilket alltid är både smidigt och gott när man vill äta något snabbt.
Nomi och hennes kompisar var hemma och kastade i sig lite mat innan de skulle iväg och bada.

Vi trimmade trädgård och städade poolerna och donade när vi såg att det kom en båt och parkerade vid bryggan. Det var hans syster / kusin med deras familjer. De skulle lägga till vid en av öarna utanför oss…. Och vi passade såklart på att ta en paus och hakade på.

Det blev bad och upptäcktsfärd efter vi lagt till vid bryggan, och sen blev även en korvmiddag på ön, inte tokigt alls.
All mat blir så mycket godare utomhus, och speciellt på sådana här små guldkorn som man lägger till vid.

Vi stannade tills solen började gå ner, sedan blev vi avlämnade hemma, där vi avslutade kvällen med serier. ”Vår tid är nu” vilket är en av mina bästa serietips- jag kollar på den andra rundan nu eftersom Micke inte har sett den. Rekommenderar varmt.

Sedan vaknade vi upp till midsommarafton 2023. Martina och hennes kids kom på förmiddagen och likaså Lina ( Mickes lillasyster) med hennes familj. Nomi var hemma med hennes tonårsgäng- så fullt hus. Vi badade , åkte supbrädor och band midsommarkransar.

Lina, Mackan , Alma och Alicia

Grabbarna grus badar.

Sedan var det såklart dags för midsommarlunchen.

Tur med vädret hade vi också.

Senare på eftermiddagen anlände Mickes andra syster Ida, tillsammans med hennes familj och sedan Johanna ( kusin) med hennes familj. Så trevlig midsommarhelg.

Midsommardagen hann jag inte fota, men då bjöd vi hem till knytkalas, och bad.
En toppendag helt enkelt.

18
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

MAJESTÄTISKA BORNHOLM

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x