PÅ PLATS I GREKLAND

Godkväll på er,
Då var gänget på plats i Grekland, närmare bestämt Rhodos.
Vi är såååå trötta idag, men har hunnit utforska hotellet och stranden lite iallafall. Restaurangerna är trevliga maten är god och vädret har mer att erbjuda. Men vi har varandra och det är så mysigt att äntligen få komma iväg tillsammans efter denna låna sjukdomstid. Min syster och hennes familj, och såklart Linnea- Neas bästa vän i vått och torrt.

Så vi bara myser för fullt och uppskattar livet. Tänk om vi bara hade vetat för ett år sedan var Neas lilla knöl hade inneburit. Hur lång tid hon skulle behöva kämpa och vilka tunga mediciner som skulle pumpas in i hennes lilla kropp i hela 12 månader….. Jag är på riktigt så glad att vi inte visste.
Men idag är första dagen för henne utan behandling, och nu har hennes hår börjat växa ut, hon är rosigare om kinderna och vi är hoppfulla. Hatar Cancer och önskar att jag kunde utplåna den.
Nu ska vi denna veckan bara umgås , skratta och uppskatta livet. Det är kort nog som det är ändå.
Var rädda om varandra.
Puss

44
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rigmor
1 år sedan

Tack för allt du delar med dig. Jag undrar är Nea din flicka? Cancer är en hemsk sjukdom att få, håller tummarna och ber att det ordnar sig för Nea. Önskar er en fin pingsthelg 🤗❤️🙏

Nästa inlägg

FIRAR LIVET MED EN RESA TILL GREKLAND

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x