FIRAR LIVET MED EN RESA TILL GREKLAND


Idag fick Nea ringa i sin klocka på Ronald McDonalds barnsjukhus. Sista behandlingen av cellgifter och strålning är avklarad. Detta firade vi med att boka en snabb utomlandssemester. ❤️ Vi ska fira livet nu, varje dag och varje minut. Största önskan är att cancern nu håller sig så långt borta och stannar där för alltid.

Vi påbörjade alltså resan idag, vi startade resan med mycket strul med pass som hade gått ut. Men jag och Nomi for i ilfart till Karlskronas passexpedition och löste ett provisoriskt. Vi fick hennes pass i handen 3 minuter innan de stängde. Och just nu har vi landat på Arlanda och väntar på flyget som lyfter tidigt i morgonbitti. Vi valde Grekland för det verkade vara ett riktigt bra alternativ. Med all-inclusive och alla vad man kan tänka sig.

Bra poolområden och nära havet, ser väldigt trevligt ut på bilderna iallafall.

Nu väntar vi in resten av gänget som åker direkt från Uppsala om ett par timmar. Får se om vi kan sova något här på flygplatsen. Alla hotell var tyvärr fullbokade när vi kom fram- men vi har tagit med oss lite extra filtar och kuddar och hoppas få vila en stund iallafall.
Missa inte att följa vår resa på min Insta : @jennysmatblogg


26
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ingmari Johnson
1 år sedan

Åh vad härligt att läsa🥰

Maria
1 år sedan

Hoppas ni får en underbar resa tillsammans! ❤️ Och vilken kämpe Nea är!

Nästa inlägg

MATEUS

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x