ONSDAG I ISRAEL

Hej där finingar,
Hoppas allt är bra hemma i Sverige.
Dagarna går fort här borta, och jag hinner inte ladda upp alla bilder som jag tar, men försöker uppdatera så gott jag kan. Jag vill ju visa er allt vi är med om här borta.
Frukosten på hotellet är super!


Jag som älskar ost skulle ju kunna leva på bara det. Men här fanns både omeletter, bröd, juicer, frukt och goda tillbehör. Hälften av lyx:et med att bo på hotell är väl ändå frullen.

Förutom frukosten så har vi upptäckt staden,
varit ute och gått på gator och gränder och kikat in på mysiga marknader.
Det är ju precis så här man vill köpa sin frukt. Både fräscht och mysigt.

Efter massa steg på stan så blir man ju hungrig.
Idag blev det en god skaldjurstallrik, med gott och blandat. Fick en fråga om priset, och det är rätt dyrt här. Två portioner plus två glas vin kostar cirka 1500 kronor.

Nu är vi tillbaka på hotellet,
jag ska jobba ett par timmar och ta lite telefonsamtal. Men första skicka lite fakturor och kolla av mailen.
Önskar er en fin kväll. På återseende raringar.11
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Laila
1 år sedan

”Rätt dyrt”?! Jag vet inte vilken värld du lever i, men i min värld är 1.500 kronor ofattbart dyrt…

Reply to  Laila
1 år sedan

Ja du Laila visst är det så att Jennys och andra influencers värld är inte vår som jobbar i vården, polisen eller de flesta andra yrken. Varje gång vi kikar in i hennes blogg klickar på hennes reklamjobb eller köper böckerna så växer hennes lön. Rätt eller fel vad vet jag..

Laila
Reply to  Klara
1 år sedan

Jag har egentligen ingen åsikt om det är rätt eller fel. Och jag är fullt medveten om att det är jag som bidrar till inkomsten varje gång jag nyfiket tittar in på sidan. Det är bara att gratulera till ett lyckat koncept. Men det jag reagerade över var ordvalet ”rätt så dyrt” för en lunch. Kan inte låta bli att undra vad en ”väldigt dyr” lunch skulle kosta?

Anna
Reply to  Laila
1 år sedan

Ja visst är det dyrt, inte kul längre och följa vissa bloggar då det är lyx och sponsring av allt möjligt

Stina
Reply to  Anna
1 år sedan

Håller med. Känns som att det ”vanliga” livet är en bisak ibland. Det är så viktigt med sponsring, samarbeten osv. Men det är ju så det är. Det gäller att synas o locka till sig folk. Och det är så viktigt vad allt kostar… Det ska vara lyyx, dyyrt, designgrejjer. För många, dock inte alla.

Gülay
1 år sedan

Hej Jenny,är det en portions lasagne som de har till frukost? Såg ut så:)
Innan var du mer öppen,men nu mer som en sluten mussla,vem åkte du med? En kompis,hjärte vän,nån av barnen? Sponsrad kan den ju inte vara för det har du inte benämnt. Jag var på restaurang i Stockholm maten kostade 600 kr och då ingick inte vin,så jag tycker att priset i Israel var som Sverige.

Maria
Reply to  Gülay
1 år sedan

Hej Gülay!
Förstår att man är lite nyfiken på vem som är ressällskapet, men just den biten har väl vi läsare inte med att göra egentligen? 🙂
Med tanke på t.ex. hur klimatet är på sociala medier emellanåt så är det, enligt mig, fullt förståeligt att vissa saker hålls privata..
Tror såklart inte att du menade något illa, det gör inte jag heller, mer bara att vi nog har lite olika åsikter gällande den här biten 🙂

Gülay
Reply to  Maria
1 år sedan

Ja du Maria jag brukar också RETA mig på läsarnas påpekningar till Jenny typ angående hennes resor,varför hon reser så ofta osv. Men jag brukar hålla min KÄFT,vi har inte med det att göra heller hur ofta hon reser,hur ofta hon tar flyg osv för det är hennes val! Jag har följt hennes blogg sen 2009 i tretton långa år,därför min nyfikenhet. Hur Jennys blogg var förr och nu.

Stina
Reply to  Maria
1 år sedan

Men snälla! Nog måste hon få undra… El är det poängen, att väcka nyfikenheten🤔 Följarna menar verkligen inget illa, utan vi får ju hänga med på så mycket annat. Förstår att folk undrar. Själv är jag totalt ointresserad av detta. Det som intresserar mig är maten. Smink, resor, kläder, design osv är för mig totalt ointressant. Det kan jag läsa om hos andra, om jag vill. Jennys mat är det som lockar mig. Där är hon grym.

Maria
Reply to  Stina
1 år sedan

Läs min kommentar igen, ha en fin dag.

Jenny
1 år sedan

Oh jag var i Israel för typ 25 år sen och minns särskilt att se gröna apelsinerna (som typ inte var mogna än?) var jättegoda! Hoppas jag får möjlighet att resa dit igen nån gång. Bodde du i Tel Aviv? Blev resan asdyr? 🙈

Nästa inlägg

PÅ PLATS I TIBERIAS

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x