PÅ PLATS I TIBERIAS

Vi anlände till Tel Aviv igår natt, och hade en taxiresa på ett par timmar från flygplatsen så vi landade i sängarna efter 02 någongång. Trötta men med lite resekittel i magen, det är alltid lika spännande att komma till en ny plats. Vi bor i en mindre stad som heter Tiberias, som ligger precis vid Genesarets sjö och har planer att under veckan ta oss till både Jerusalem och Döda havet.

En liten promenad i byn och kikat över den magiska sjön, det var dock så disigt så jag hoppas få bra bilder senare i veckan…. men iallafall inom kristendomen har ju denna sjön en stor betydelse, många av de mirakel som Jesus ska ha gjort, enligt nya testamentet, har skett i och runt Genesarets sjö. Bland annat är det här som Jesus ska ha gått på vattnet. Coolt att besöka denna plats.


Stannade och åt god mat längst vägen, jag har blivit tipsad att äta Falafel här, de ska tydligen vara så goda. Men överlag tycker jag att de är de duktiga på att servera fräscha grönsaker till middagarna, även så frukosten. Frukosten på hotellet är magisk.

Avslutade vid poolen en stund, det har varit varmt men inte den där pressade värmen. Men det var trevligt och hänga där efter en dag på spång och när man fortfarande är lite trött efter den långa redan.


Här är klockan en timme framför Sverige, så snart ska jag stänga ner datorn och ta en dusch och hoppa ner i sängen. Så jag är lite piggare imorgon, det finns ju massor att se uppleva här, för att inte prata om hur mycket gott det finns att äta .

Men nu önskar jag er alla en riktigt god kväll

25
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

NU BÄR DET AV MOT ISRAEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x