INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

30 % RABATT PÅ DYRASTE VARAN HOS ELLOS

Hej igen,
Kikar förbi med ett superduper erbjudande, och det vet jag att ni gillar.
För just nu så får ni 30 % RABATT hos Ellos på den dyraste varan,
om ni anger koden 455721 i kassan.

Här kommer mina fem snygga favoriter. Hur snyggt med turkos soffa.
Koden omfattar allt hos Ellos, dv.s möbler,
kläder & skönhet.


Vitrinskåp som är behagligt grönt, och hur söt fåtölj.
Villhöver båda två.


Denna hade varit så fin i mitt kök. Och hade jag haft en gammal sommarstuga eller torp hade jag lätt klickat hem den dit.Sängkläder, sänggavlar och nattduksbord.
Glöm inte att ange koden 455721 kassan så får ni 30 % rabatt. Klicka er in på Ellos hemsida här

Trevlig kväll

3
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christina
1 år sedan

Hej! Tack för en mysig blogg, har följt dig i flera år. Saknar dock alla inlägg från Öland och stugan där, men du har det ju så otroligt fint nu i Kalmar.
Vill bara säga att jag skickade efter det gröna vitrinskåpet, det var så himla snyggt på bilden. Sämsta köp jag gjort! Jag såg redan när jag packade upp att det var fullt med märken, skav och sneda skruvhål. Menmen, har man väl fått hem det och börjat öppna och kika så är det inget man skickar tillbaka i en handvändning, inte ett vitrinskåp! Sagt och gjort, jag började skruva ihop skåpet och såg till min förtvivlan när jag var klar att en stor del av det avskavda satt på framsidan. Jag trodde att det inte skulle synas för att dörrarna skulle sitta för, men nope – det syns massor!
Reklamerade och fick 1000 kr tillbaka, men hoppas de återkommer med färgnummer eller liknande så jag kan hitta nåt pasasnde och måla över. Grrrrrrr, som sagt, om jag vetat om allt så hade jag stoppat redan att packa upp. Nu orkar jag inte inte med allt jobb och logistik som det innebär att returnera, det är jättetungt.
Ledsen, men kände att jag kanske kunde varna andra som sett ditt inlägg. Det är Ellos som är boven!

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x