IZAKAYA STATION

.

Hej hej,

Gårdagen försvann snabbare än blixten, insåg att jag knappt hunnit uppdatera alls på Instagram alls för att vi hade det så trevligt. Först så träffade jag Monica, som jag inte sett på år och dagar, sedan kom Martina och hennes grabbar bara några minuter efter att hon åkt. Vi grillade och barnen badade och vips så vart klockan elva. Men idag ska jag uppdatera desto flitigare där.


Och nu så ,
här kommer bilderna från i Torsdags då jag var ute och käkade med m ina stora hjärtan i Växjö. Klara har pratat om detta stället i över ett år, så vilka var vi att inte haka på hennes rekommendationer.
Och gott och trevligt vart det.

Här beställer man in massa smårätter och delar på.
Dessa dumplings var så goda.Friterad majs- sååå gott!Friterade räkor med aioli. Mums!Gyroskött på pitabröd med koriander & friterad lök.
Friterad avokado, lika smarrigt som det ser ut.

Råbiff, med extra allt.

Asiatisk råraka, super-supergod.
Kan i och för sig bero på att jag älskar potatis i alla dess former.


Nomi är på väg till Böda med några kompisar, och Melvin och jag ska ut och jobba i trädgården ett par timmar innan jag ska fota klart lite samarbeten som har deadline under morgondagen.

Kram på er och trevligaste söndagen.

8
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

LÖRDAG & PLANER

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x