LÖRDAG & PLANER

.

Hej raringar,
Det blev ett par dagar i Växjö och häng med mina stora kids. Myyyys!
Men jag kan liksom inte riktigt vänja mig vid att de är så stora nu. Två vuxna barn som har egna liv & familjer, stolt över dem.
Vi gick ut å käkade allesammans på en restaurang som Klara pratat om länge. Ska visa bilder på den gooooda maten i nästa inlägg. Och när Jacob & Klara for mot Öland åkte Thelma & jag hem till hennes nya lägenhet och hängde där.


Vaknade tidigt för jag hade möten på förmiddagen som jag sedan avslutade med ett frisörbesök, vi gjorde håret lite ljusare & kallare och sedan lockade vi det med världens smidigaste locktång. Håll utkik på Instagram för där kommer snart ett erbjudande på just denna.

Nu väntar jag kaffebesök från en klasskompis som jag inte träffat sedan högstadiet, så vi har massa att skvallra ikapp om. Sedan kommer Martina å hennes grabbar hit på grill & övernattning. En bättre lördag med andra ord.

Önskar er en minst lika fin Lördag

Kram

8
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

JENNYS SOMMAR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x