Reklam för mina böcker

JENNYS SOMMAR

.

Tjingeling,
För många är detta sista arbetsveckan innan semestern.
Och då blir det lata dagar med sol och bad, och troligtvis behöver ni ju recept till grillen, sommarlunchen och picknicken. Så missa inte att spana in ”Jennys Sommar”- bok.

”Jennys sommar” fotade vi förr-förra sommaren, och den släpptes ju som bekant till förra.


Jag känner mig väldigt trygg med mot ”bokgäng” de är proffsiga & vi har roligt tillsammans och jag litar att de tar de bästa besluten. Ulrika Pousette är som vanligt fotograf, hon har fotat alla mina sex böcker och kommer även fota min 7:e bok som kommer nästa år.

Jennys Sommar är en bok fullproppad med mina bästa tips inför sommaren. Massa grillmat, picknick, hembakat, saft & sylta. Jag hoppas att ni kommer gilla den lika mycket som jag gör.
NI KAN BESTÄLLA DEN HÄR


23
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gülay
3 år sedan

Hej Jenny
Så du är redan igång med din bok 6? Ja din blogg är ju full med recept,så det kan bli jätte många böcker.
Jag är nyfiken på Jennys sommar hur många procent är det helt nya recept? På din förra bok var det ju många recept från bloggen. Det som jag reagerade mest på var att du skriver ju alltid något om receptet innan recept kommer. Till och med dessa förtext var från bloggen,så om man är flitig blogg användare kan man reagera på detta.
Jag äger redan 250 kokböcker så jag har börjat bli lite kräsen,har ju snart inte plats på bokhyllan:))
Jennys sommar beställde jag genom min bibliotek,ska bli så spännande att bläddra på den och titta på vackra bilderna.
Lycka till 🤞 med boken.

Ingrid persson
3 år sedan

Hej!🤗 undrar om rean på din bok Snabbt, gott och billigt fortfarande pågår? Såg nåt om rea på den, men hittar inte det igen. Vänliga hälsning
ingrid

2 år sedan

Ska absolut spana in nya boken 😍

Nästa inlägg

HELGEN I VALDEMARSVIK

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x