HELGEN I VALDEMARSVIK

.
Go´morron på er,
Hoppas ni vaknat upp till en härlig vecka. Jag gillar ju måndagar och nystarten som man ändå får. Så nu blir det fullt ös denna veckan. Det blir att skissa på den sjunde boken & kategorisera vad den ska innehålla. Och förutom det så ska det filmas samarbeten som ska publiceras under sommaren. Jag har massa bra kommande erbjudanden till er, så håll utkik.

Fast nu vill jag ju visa bilder från den supermysiga helgen som passerat.
Jag styrde kosan mot Valdemarsvik i Fredags eftermiddag, efter träningspasset. Jajamänsan, ni hörde rätt….. jag har ju fortsatt min träning med PT. Och jag tror mig känna skillnad på smärtan i axlarna redan nu. Vi tränar såklart försiktigt och vill inte gå på för hårt nu till en början.

Hur som helst, tillbaka till helgen. Fick tag i supertrevlig ställplats ner i småbåtshamnen. Så när vi var installerade så pös vi ner på ”stan” för att kika efter någonstans att äta. Vi hamnade på ett litet trevligt hak som hette ”verandan” nere vid hamnen där vi åt en fläskfiléplanka & en ”Oscar”.

Lördagförmiddag blev det husbilsfrulle och sedan åkte vi iväg för att spana in omgivningarna. Första stoppet blev Fyrudden där vi kikade lite på båtarna och käkade lunch.

Sedan åkte vi vidare till Ekön Havsbad, för bad vid klipporna.

Så himla vacker I Valdemarsvik, mitt första besök här men förhoppningsvis inte det sista. Det är så roligt att få besöka nya ställen här hemma I Sverige, så många guldkorn längst vägen som man inte haft en aning om.

Lördagskvällen avslutades nere i småbåtshamnen till ett svagt sorl av trubadurens toner.
En bättre helg, så nu kickar vi igång denna måndagen med laddade batterier.

Kram

23
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cecilia J
1 år sedan

Låter härligt. Bor själv i Valdemarsvik😍😍

Maria Jonsson
1 år sedan

å härliga ord om ” vårt lilla samhälle vid kusten” ! Trevliga stopp vid Fyrudden och Ekön också. Välkommen åter! Jag ” åker” med husvagn, och kan även rekommendera mysiga Loftahammar, några mil söderut. Tättö Havscamping är så fin ( Dock rekommederar jag inte restaurangen på campingen) utan inne i ” byn” Sjökrogen! Ha en fortsatt fin sommar och mysiga resor!

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x