LUNCH PÅ STAN

Då var det redan torsdag och denna veckan har minst sagt försvunnit snabbare än blixten, och så varmt det varit. Har varit ute på havet så mycket jag bara kunnat, och Nomi har också velat haka på så vi har setts massa extra trots pappavecka. ❤️

I dag har jag haft möte med Martin, min ny-gamla redaktör. Han var med mig under första boken ” Baka med Godis” och nu så hoppar han på min sjunde bok. Ska bli spännande och se vad vi kommer fram till för typ av bok denna gången.

´

En lyxig ensamlunch på stan. Jag äääälskar att äta ensmalunch och sitta och tjuvlyssna på alla andra.
Hade datorn uppe och låtsades upptagen såklart, men jobbade inte ett dugg 😉

Nu blir det en tur till återvinningen, ett möte på stan och sedan ett telefonmöte med min bankman.
Sedan ska jag ta ledigt och ge mig ut på skotern. Vilken frihet .

12
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

NUTELLATÅRTA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x