INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

ETT PAKET PÅ POSTEN

.

Ni har frågat massor om vad mer jag har i mitt sminkskåp och vilka brun-utan-sol som jag gillar att använda, så här kommer ett inlägg om vad som fanns i mitt senaste paket från eleven och snälla någon vilken uuuuunderbar parfym jag hade beställt. Naturligtvis efter era braiga tips.

När denna bilden kom upp på Instagram så fick jag så många DM där ni frågade om mina bästa
Brun-Utan-Sol Produkter, för jag är väldigt petig där. Det får inte lukta ”gammalt solarium” det ska gå snabbt att applicera, bli jämnt och försvinna snyggt.

Så jag har provat massor av olika märken och produkter, och kan därför nästan våga påstå att jag är expert. Mina favoriter till kroppen är St Tropez denna för medium solbränna Och denna från st Tropez beställer jag när jag fått bra med färg men ändå vill ”poppa” i någon snygg klänning eller fina shorts, den ger riktigt bra/ mörk färg. Jag använder denna handsken när jag smörjer in kroppen, och jag lovar att det är så mycket enklare och blir jämnare än att använda spray. Bästa brun-utan-sol för ansiktet är som jag i ett tidigare inlägg skrivit om : Ida Wargs – du hittar den här.

Något som fattades i mitt sminkskåp var penslar / borstar. Så jag beställde ett kit som även var smidigt att få plats med i sminkväskan. Väldigt prisvärt, du hittar det här Och en ny glowigare bronzer klickade jag också hem , som du hittar här

Och nu hade jag ingen bild på det, men för att behålla mitt hår kallt & fräscht så använder jag även Ida Wargs silver schampo & Balsam en gång per vecka, ibland en gång varannan vecka. Blont / slingat eller färgat hår har ju annars en tendens att bli väldigt gult på sommaren. Det vill man helst inte ha.

Och mitt kanske lyxigaste tips. Som jag gärna använder på sommaren. En härlig dagkräm med färg i. Den blir inte lika täckande som en foundation utan den ger mer lyster och naturlighet i. Den kostar lite extra men är dryg och ger dig så mycket snyggare glow. KLICKA HÄR

Och denna mina vänner är redan en ny favorit som ni rekommenderade till mig. Och jag köpte den enbart på era tips, och jag äääälskar den. Friskt, fräscht och mumsigt. KLICKA HÄR

.


Hoppas ni gillar.

15
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Josefin
2 år sedan

Tack för tips på bus, ska absolut testa denna!! Jag har oxå provat flera men inte just den här så det ska bli spännande att se om man slipper lukten på den här, för der har ingen annan jag testat lyckats med hittills. En fråga bara, hur gör du för att få det bra på fötterna? Tycker det är jättesvårt att få det jämnt där..:( mvh Josefin

Nästa inlägg

LUNCH PÅ STAN

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x