ANNONSLÄNKAR FÖR ELEVEN

I MITT BADRUMSSKÅP

.

Jag sminkar mig inte särskilt mycket, men jag har få produkter som jag MÅSTE ha i mitt skåp.
Så här kommer några favoriter som jag inte vill vara utan, och det borde inte ni heller vilja.


Vem gillar inte Rituals serier, men denna gula…. Den doftar så gott att jag nästan vill äta upp den.
Frisk fräscht och somrigt. Smörjer alltid in kroppen med denna efter att jag duschat. Dessutom var det REA på dem nu : KLICKA HÄR

En brun-utan-sol för ansiktet som jag gillar är denna. Använder dock ett annat märke till kroppen, men ska visa er det senare. Idas är bäst till ansiktet och det blir jämnt, och försvinner snyggt. KLICKA HÄR


Jag lägger sedan min dagkräm i färgen tan från Lumene , ni hittar den här. Prisvärd och väldigt mycket flow i. KLICKA HÄR

och sedan borstar jag på bronzing från IsaDora, denna använder jag

Carmex, som jag för övrigt är helt beroende av.
Ligger drösvis i mina handväskor och jackor och i köksön. Måste alltid ha ett nära till hands.
Varsågod att bunkra själva här nu. KLICKA HÄR

Och sist men inte minst till håret använder jag alltid värmeskydd, det som var på bild här var slut. Men denna doftar minst lika gott. KLICKA HÄR Och letar ni plattång, så är min grym. Den kostar extra det gör den. Men det finns ingen annan plattång som är så här bra på marknaden .
KLICKA HÄR.

8
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

DUKA VACKERT TILL MIDSOMMAR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x