INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

DUKA VACKERT TILL MIDSOMMAR


.

Nu mina vänner är det nästan en historisk dag för mig, jag ska ta och hoppa i träningskläderna och dra till gymmet. Jag vet…. jag är nästan förvånad över mig själv, men ändå jäkligt pepp! Jag ska äntligen träna bort smärtan från rygg och axlar, och vem vet jag kanske till och med kommer lära mig att gilla träning. Tveksamt men ändå finns förhoppningen där 😉
Men innan dess ville jag slänga ut detta midsommartipset, för jag har fått så många frågor kring mina nya vinglas. Och jag äääälskar dem. De är tunna och skira, och goda att dricka ur.
Dessutom väldigt vackra. Ni hittar dem HÄR jag beställer alltid på nätet eftersom de aldrig finns så många i butik. Lika bra att få dem säkert levererade hem. ❤️

Finns i flera olika modeller, och jag har precis klickat hem den snygga karaffen.
Tänkte duka med dem till midsommar. ❤️

Ni hittar dem HÄR

Köpte champagneglasen och vitvinsglasen till dottern när hon fyllde år sist.

13
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VÄXJÖ TUR & RETUR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x