LYXIGA FRUKOSTAR

.

Gott, gottigare och gottigast. <3
Dessa frukostar på hotellet är så magiska, de har allt och lite till. jag siktar på minst 5 kilo plus innan hemfärd. Underbart.

Det bjuds på färskpressade juicer, massa frukt & bär, ostar, lufttorkade skinkor och omeletter i alla dess former. Älskar!


I dag fyller världens bästa Klara år, jag har ringt och grattat henne men ska fira henne ordentligt nästa helg då vi ska fara till Wrågården hela familjen. Klara är den finaste & varmaste människan jag någonsin har träffat, hon är så rar att man nästan får nypa sig i armen för att inse att hon är på riktigt. Jag är så glad för att ha henne i mitt liv, och att just hon är mamman till min lilla gosegris Aaron.

Hoppas ni andra har det riktigt bra hemma i kyliga sverige, och att vädret snart vänder till att bli lite bättre igen.

Kram på er

21
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anette Eriksson
2 år sedan

Låter underbart☀️ Vad heter hotellet?

Anette Eriksson
2 år sedan

Hej! Ser härligt ut ☀️Vad heter hotellet?

Nästa inlägg

GREKLAND ZAKYNTHOS

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x