GREKLAND ZAKYNTHOS


,

Hej där hemma.
Hoppas allt är bra med er, själv sitter jag här och njuter av dagens arbetsplats.
Vi kom fram till hotellet sent i tisdagskväll, efter en smidig flygning. Värre var det när Marika och jag skulle till Guadeloupe med kidsen här om veckan. Trots att vi var på plats på Kastrup redan 6 timmar innan flyget skulle gå, höll vi på att inte komma med. Vi kom på planet med 3 minus minuter, så vi var helt slut när vi kom på efter ha sprungit som galningar hela vägen från säkerhetskontrollen. Mindre kul.

Men nu är vi ( Jag och Martina ) som sagt här i Grekland och njuter av ett soligt Zakynthos.
Vi solar, badar och äter så fantastiskt god mat här. Frukosten!!! kan vara den bästa jag någonsin ätit.
Hotellet är underbart, ska visa fler bilder för er sedan. Men de flesta av er har säkert redan sett på Instagram 🙂

Nu kommer städerskan, dags att kila iväg till stora poolen.

20
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
carolin
1 år sedan

Varför sådan kaos på Kastrup? Samma problem som på Arlanda, med lång kö till säkerhetskontrollen? Blir nervös, vi ska också åka från kastrup i höst, så hur lång tid innan behöver man vara där? Jag menar 6h är väldigt lång tid…bagagedrop såklart, men hur länge ska man räkna med?? Ha en skön semester!

Nästa inlägg

SISTA DAGARNA I GUADELOUPE

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x