REKLAM FÖR LANGLEY

SISTA DAGARNA I GUADELOUPE

Nu kramar vi ut det sista ur vårt underbara Guadeloupe, imorgon kväll flyger vi hem till Sverige igen. Säg den lyckan som varar 😉 Men jag ska bara hem å vända måndagkväll, för på tisdagmorgon går resan vidare mot Grekland. Men nog om det, nu stannar vi kvar här i Karibien och njuter av nuet.

Nu de sista dagarna hänger vi mestadels på hotellet, och njuter av de Karibiska ljumna vindarna. Marika skadade foten i förrgår, så vi fick ställa in vandringen till vattenfallet som vi hade planerat göra. Men en å annan småutflykt har vi ändå gjort.Som igår lämnade vi hotellet och åkte in till närmaste byn, vi fick tipset att besöka detta lilla lokala lunchstället, och det var så himla trevligt.


Friterade små knyten som innehöll lite allt möjligt gott å blandat.
Grönsaker och skaldjur framför allt

Förra gången vi var här så hade vi fullsmockat schema, hann knappt hänga vid poolen alls.
Det har vi tagit igen denna gången.

Vi beställde in fisk och kött, och delade på maten rakt av.
Underbart gott.

Väl hemma så hade tonåringarna blivit ordentligt bortskämda av personalen och fått hamburgare till lunch. Vi spelade kort och samlade ännu mer mammapoäng innan vi gick ner till havet och badade enda tills solen gick ner.

Helt fantastiskt att få resa så här med bara ett barn också, vi får så mycket tid tillsammans och hinner prata massor. Denna resen kommer jag leva på resten av mitt liv.
Fantastiskt.

24
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
2 år sedan

Härligt med alla resor.
Men vart är din hund då?

Nästa inlägg

GUADELOUPE

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x