DUBAI FÖR MATINSPIRATION

Hej Godingar,
Hoppas ni har en häääärlig lördag. Jag landade hemma runt sextiden igår, och har inte orkat packa upp resväskan ännu, men snart dags att ta tag i den biten. Ni som följt mig på Instagram vet ju att vi har haft fem fullspäckade dagar på agendan. Hade inte tid att ens hunnit öppna datorn.

Även om det var stressiga dagar med knökfullt schema så har jag tankat så mycket energi av de här tre damerna. Uuuuunderbart!

Anledningen till denna jobbresan var att vi skulle få massor av matinspiration till den nya digitala kokboken som vi ska vara med och skapa. Och SOM vi ätit!! Vi har ätit både innan och efter frukost, mellis innan lunchen och efter lunchen…. ja ni fattar. Mycket mat, och så himla god mat dessutom.

Sista kvällen blev det ett besök till Hakkasan.
Färgglatt, smakrikt och fantastiskt gott.

Smaklökarna har dansat salsa under den här jobbveckan kan jag lova.

Bästa jobbkollegorna, herreguuuud vad roligt vi har haft trots lite sömn och fullproppat schema! Men vi maxade detta med de få timmarna vi fick vid poolen eller havet. Underbart, och så många följare på Instagram som har tyckt att det varit roligt att följa våra upptåg där borta.


Med alldeles för lite sömn på sömnkontot och med påfylld energi så sa vi hejdå till Dubai.
Och nu är det bara att packa upp och packa om, på torsdag börjar nästa resa.
Missa inte att följa den även på Instagram <3

Kram på er,


20
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
1 år sedan

Ni har verkligen haft en härlig resa och lite Avis blir man ju 😊. Så kul att följa dig och få se vilka härliga äventyr du är med om och vilken härlig mat du lagar 😊.

SusanneSj
1 år sedan

Har varit fantastiskt kul att följa er 😍

Nästa inlägg

PÅ VÄG

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x