PÅ VÄG

.

God förmiddag finingar,

Nu sitter jag och Marika i bilen på väg till Kastrup, jag passar på att jobba lite medan jag har chaufför. Ska möta upp Åse i Köpenhamn, Victoria flyger från Stockholm så vi ska mötas upp på flygplatsen i Dubai. Jag kikade på det uppdaterade schemat först igår, och det är fullspäckat minst sagt. Men så gott och trevligt det ska bli. Glöm inte att följa mig på instagram för att få se massor av klipp / bilder från vår resa. Heter Jennysmatblogg även där.

Vi ska se om vi stannar till på vägen och trycka en flottig burgare äter eller om vi tar något på flygplatsen.

Denna goda räkmackan avnjöt vi på en trevlig uteservering i Götet i helgen. Mycket räkor precis som jag vill hade det. Mums!

4
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2 år sedan

Räkmacka är ju det godaste som finns ju 😊 älskar räkor

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x