DUBAI


.

Hej där,
Alltså just nu är det så mycket på gång att jag inte riktigt vet vart jag ska börja, men vi börjar väl helt enkelt med Dubai. Fick förfrågan på detta jobbet bara för 1 1/2 vecka sedan och upplägget var så roligt att jag såklart inte kunde tacka nej.
Det är Jag, Marika, Victoria och Åse som åker här ifrån Sverige för att besöka stora matmarknader och äta oss igenom Dubai. Mums mums mums, men alltså hur underbart jobb att bara få provsmaka massa gott! * Nyp i armen och ett litet glädjeskutt*

Hotellen vi ska bo på är sååååå fina, men tror inte att vi kommer hinna med att bada så mycket.
Utan vi är här för att jobba, och detta jobbet går alltså ut på att få inspiration till en ny kommande kokbok, med helt nya smaker.


Men en liiiiten stund ser jag mig ligga och sola i den där solstolen , undrar i och för sig hur länge man hade orkat ligga där i solen för det är 40 (!!) grader där ner nu.
Gäller att hitta svala klänningar att ta med.

Men nu duscha, göra mig klar, idag är det möten i Växjö.

30
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annki
2 år sedan

Hej jenny! Men vilket fint hotell 🙂 ser helt underbart ut, vad heter det? Mvh.

Gülay
2 år sedan

Många frågor nu:) Vem är dessa kvinnor,dina kompisar eller folk från bloggvärlden? När du säger näst kommande bok då menar du inte mera middag boken eller hur? Ska ni göra en bok ihop?
Ska din näst näst kommande bok vara all världens mat kanske? Annars tycker jag att dina maträtter är väldigt enkla,basic smaker och väldigt svensk.
Dina följare som både följer dig här och instragram vet kanske mer. Men jag följer dig bara här därför blev jag nyfiken och dessa frågor.
Ha nu en underbar vistelse i Dubai,mina döttrar var där förra året.

Anna
2 år sedan

Och i Indien är det 50 grader varmt och barn har börjat blöda näsblod på grund av den vansinniga hettan.
Att skicka influenser på en långresa till Dubai känns verkligen rätt i tiden.

Nästa inlägg

VÅRA NYA FAMILJEMEDLEMMAR

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x