VÅRA NYA FAMILJEMEDLEMMAR

Godmorgon,
Som ni såg på Instagram så växer vår familj. Vi stod bara inte ut med ett tystnaden efter vår älskade Ninja, så vi tingade två fantastiskt söta ullbollar som kommer flytta hem till oss om en månad. Två sibiriska sötnosar, bara kolla in de blåa ögonen. Man smälter.

Det är ett syskonpar, en hona och en hane. Jag vet inte så mycket om denna rasen då vi tidigare varit inne på Maine cooner, tycker de är så stora och ståtliga.
Ninja var en blandning av Maine coon och norsk skogskatt.

Har fått massa söta namntips från er på Instagram. Tack ❤️

Men jag tror att vi kan ha kommit på namn nu… vi är inte hundra överens här hemma ( Nomi och jag som bollar namnförslag )
Men vad tror ni om Kisse & Misse ?
Är det inte sött när man ropar på dem. För de ska få gå ut, trots olyckan med Ninja. Jag tror att katter som får jaga möss, klättra i träd och sitta ute i solen blir lyckligare katter. ❤️

27
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2 år sedan

De är verkligen gudomligt söta!
Jag har precis blivit med ett syskonpar (men de är vuxna) som heter Sigge och Siri. Det är faktiskt mitt andra par katter som heter just Sigge och Siri – och båda paren är grårandiga med korthårig hane och långhårig hona! De är 4 år gamla så jag kan inte byta namn på dem, de lystrar ju när jag lockar på dem.
Jag gillar också tanken på utekatter. Under årens lopp har ett par katter blivit överkörda, men de flesta har klarat sig, och blivit riktigt gamla.

Viola
2 år sedan

Åh, vilka sötisar! Vi har Main coons och de är verkligen ”gentle giants”, stora, men så snälla – en hel del jobb med pälsen så klart. Men håller man bara efter så går det bra. Njut!

Tina
2 år sedan

Såå söta och vilka fina namn. Själv har jag en Main coon som är 1 år gammal. Myyys!

Stina
2 år sedan

Jag tycker man ska vara rädda om sina djur. Jag skulle aldrig ha mina katter vind för våg utomhus, där bilar o annat kör dagarna igenom. Onödiga olyckor händer, och jag skulle sörja ihjäl mig om något hände dem. Tycker många är oansvariga, o tar alldeles för lätt på vad som faktiskt kan hända. Inget illa menat, men så tycker jag. Vad andra tycker o gör får stå för dem.

Nästa inlägg

TISDAGEN SOM PASSERAT

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x