ANNONSLÄNKAR FÖR BAGAREN & KOCKEN

TISDAGEN SOM PASSERAT


Godkväll kompisar ,
Hoppas ni haft en superfin dag. Jag har avverkat möten, uträttat ärenden på stan och vaccinerat mig(Dos numera tre )Väl hemma skulle jag jobba i kapp mail och förfrågningar då jag kommer på den briljanta iden att börja städa poolen. Aj aj aj… det skulle jag inte ha gjort för i samma veva så trillar mobilen ner i vattnet , och jag hoppar efter…. till igen nytta. Mobilen var helt död! Och eftersom detta är mitt viktigaste jobbredskap så var det bara att åka och inhandla en ny… svindyrt och onödigt.

Dagens middag vart iallafall lyckad – tacos!! Och det vackra porslinet är av märket Gerbera- Du hittar det här.

Ja , men så såg väl dagen ut i stort sett. Kom iallafall ut på mina 10 000 steg, och det kändes ju bra.
Och ja som ni sett på Instagram så har vi får nya familjemedlemmar som vi väntar hem om en månad. Så roligt att ni är så många som är med och hjälper oss att välja namn på de små ullbollarna.

8
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x