SKÄRTORSDAG

,

Hej där,
Hoppas allt är bra med er. Skärtorsdag och allt.
Ser verkligen fram emot några lata dagar med barnen nu. Vi har planerat in att grilla en av dagarna och sedan blir det naturligtvis påskbuffé. Det kommer bli äggmålning och påskägg precis som sig bör.❤️ Bjudit in mina systrar med familj, men storasyster var redan uppbokad så de firar påsk på sitt håll.


Glömde ju bort att skriva om när Susanne och jag var i nunnedalen för ett par veckor sedan. Det är ju så himla fint där. Har ni vägarna förbi Öland nu det närmaste så tycker jag verkligen att det är värt ett besök. Detta är en vandringsled som under våren täcks med mängder av blåsippor, så vackert.
Tipselitips.

Nu ska jag in till stan och handla inför påsken.

Kram på er

17
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

SPINDELMÄNNEN

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x