REKLAM FÖR KRYPBORT

SPINDELMÄNNEN

Godkväll i stugorna.

Som ni säkert såg på min Instagram igår så hade jag ghostbusters eller spindelmännen här som utrotade alla mina småkryp. Har varit så trött på alla dessa spindlar som är överallt, och Nomi är livrädd för dessa 8-benta kompisar. Besöket tog knappt en timme, och kommer hålla insekterna på avstånd i flera år. Risken är att krypen istället flyttar in hos grannen, så är ni intresserade av en liten spindelsanering kan ni ju alltid gå ihop med grannarna också.

Och som tur för er så har jag en rabattkod på 500 : – ange bara JENNY vid bokningen.
De utgår från Kronoberg, men arbetar i hela södra Sverige och vid större bokningar över hela Sverige. Så gå ihop med era grannar för ett bra pris.

Medlet bekämpar spindlar, kryp, vägglöss, myror och andra insekter på ett effektivt & kraftfullt sätt. Du behöver inte heller oroa dig att spindlarna tar sig tillbaka till ytan eftersom medlet stannar kvar längre på ytan. Det är ofarlig för människor och husdjur efter utförd sanering. Medlet är godkänd av Jordbruksverket.

Saneringen funkar på : Spindlar, Krypande insekter, Vägglöss, Mindre insekter och Flugor vid vila


Hasta La Vista Spiders.

19
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

NY VECKA NY ENERGI

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x